Renovering af badeværelse i Middelfart og på Fyn

Står du og overvejer at få renovering af badeværelset? Måske ønsker du at opgradere det til en moderne og funktionel oase, eller måske er det på tide at udskifte de gamle fliser og sanitetsprodukter? 

Vi tilbyder en bred vifte af mulige løsninger, tilpasset dine ønsker. Det inkluderer både store luksuriøse løsninger, hvor der er kræset om selv de helt små detaljer, til funktionelle og prisbillige løsninger med fokus på kvalitet og pris.

Vores ekspertise dækker hele Fyn, herunder Odense, Svendborg samt Middelfart, og vores dygtige team af håndværkere, sikrer en professionel og effektiv udførelse af opgaven. 

Kontakt os

Vi tilbyder alt indenfor renovation af badeværelse

Uanset hvad dit motiv er, kan det være en overvældende proces at tage hul på. Men vi er her for at hjælpe, for hos Smeden i Hjallese & Tarup har vi mange års erfaring med renovering af badeværelser. 

Vi står klar til at hjælpe dig med alt fra små justeringer, til totalrenovering af badeværelset.

Vi tilbyder derfor alt fra renovering af lille badeværelse såvel som stort, til almindelig renovering af badeværelse i lejlighed eller totalrenovering af badeværelse i både hus og lejlighed. 

Vores renovation af badeværelse indebærer for eksempel:

 • Udskiftning af badeværelsesgulv og vægfliser 
 • Installation af nye badekar og brusekabiner
 • Montering af nye armaturer
 • Og meget mere

Vi tilpasser altid vores løsninger til dine ønsker og behov.

Hvad koster renovering af badeværelse?

Prisen på en badeværelsesrenovering, varierer afhængigt af omfanget på opgaven og valget af materialer. 

Hos Smeden i Hjallese & Tarup, tilbyder vi altid et uforpligtende tilbud på renovering af badeværelse, hvor vi tager højde for dine ønsker og behov. 

På den måde kan du være sikker på, at prisen stemmer overens med dit budget, inden vi går i gang med arbejdet.

Hvorfor vælge os til badeværelsesrenovering?

Når du vælger os til din renovering af badeværelse i lejlighed og hus, er du altid sikret kvalitet og pålidelige service, med dig som kunde i fokus.

 • Erfaring: Vi har mange års erfaring med renovering af badeværelser, og har derfor opbygget en solid ekspertise indenfor området.
   
 • Kvalitet: Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af vores arbejde, og sikrer altid, at resultatet lever op til dine forventninger.
   
 • Personlig service: Vi lægger stor vægt på personlig service, og samarbejder tæt med dig gennem hele processen for at sikre, at resultatet lever op til dine ønsker og behov.
   
 • Konkurrencedygtige priser: Vi tilbyder konkurrencedygtige priser på renovering af badeværelser.

Kontakt os for tilbud på renovering af badeværelse

Vi stiller gerne vores erfaring og ekspertise til rådighed for dig, så du er sikker på at træffe de rette beslutninger for at opnå dit drømme badeværelse.

Vi kan hjælpe dig helt fra start, med indhentelse af godkendelser fra relevante myndigheder, udfærdigelse af tegninger og styring af de øvrige faggrupper, helt til slut med et færdigt og rengjort badeværelse.

Kontakt os i dag på telefon 40 27 37 42 eller via e-mail thomas@smeden-hjallese.dk, for at få et uforpligtende tilbud på badeværelsesrenovering.

Vores ekspertise dækker hele Fyn, herunder Odense, Svendborg samt Middelfart, og vores dygtige team af håndværkere, sikrer en professionel og effektiv udførelse af opgaven.