Profil

Er du på udkig efter en ansvarlig og kompetent VVS’er på Fyn til at udføre dit blikkenslagerarbejde og dine VVS-opgaver? Så er du kommet til det rette sted. Hos Smeden i Hjallese & Tarup er du altid sikret en god oplevelse, hvad end du skal have skiftet tagrender, varmesystem eller have renoveret badeværelset.

Vi lægger stor vægt på at udføre hver en opgave til punkt og prikke. Uanset om du har en stor eller lille opgave, kan du forvente af os, at vi løser den med omhu og de bedste materialer. Kun på den måde er du sikker på at få en løsning, der er skræddersyet dig og dine behov samtidig med, at den er holdbar.

Står du i en større renoveringsproces, eller har du en forsikringsskade, der skal besigtiges? Vi arbejder altid for at udarbejde en løsning, du er tilfreds med og som giver merværdi. Vores mission er at give en god oplevelse til enhver tid, og det kan vi kun opnå, når du er tilfreds og samarbejdet kører på skinner. Derfor går vi ikke fra en opgave, før den er fuldstændig færdig, og vi sørger naturligvis altid for at rydde op efter os selv.

 

VI HAR ET PLIGTOPFYLDENDE OG ERFARENT HOLD

Smeden i Hjallese & Tarup består af et kompetent team, der hver dag arbejder for at skabe gode oplevelser og kunderelationer. Vi har en faglig stolthed, vi aldrig går på kompromis med.

Hos Smeden i Hjallese & Tarup møder du vand- og sanitetsmester Thomas Larsen. Han har over 13 års erfaring med at skabe værdifulde løsninger indenfor al VVS-arbejde. Med en faglig baggrund indenfor installation, VVS og energimontering tilgår Thomas hver en opgave med stor professionalisme.

Har du en akut forsikringsskade, indgår du i et samarbejde med vores kompetente medarbejdere, der er vant til at tage sig af forsikringsskader og tale med forsikringsselskaberne indenfor VVS-branchen, og vi kan derfor bistå enhver forsikringsskade-sag.

Skal du have realiseret din boligdrøm? Eller skal du have udbedret en skade? Kontakt os da allerede i dag. Anvend vores kontaktformular, eller fang os på telefon eller e-mail.  Så er du allerede et skridt tættere på at få din opgave løst.

Vi glæder os til at realisere dine drømme!