Forsikringsskader

En vandskade eller rørskade kommer sjældent belejligt. Er du stået op til et sprunget rør, eller har store mængder af regn oversvømmet kælderen, handler det om at få løst udfordringen hurtigst muligt. Disse typer skader er ofte til stor gene, og derfor er det også vigtigt at få udbedret skaden, før det går for meget ud over dagligdagen.

Vi har stor erfaring med alt indenfor VVS og forsikringsskader, og vi bestræber os altid på at have en hurtig udrykningstid. Jo hurtigere vi besigtiger din skade, jo hurtigere kan du også komme tilbage til din normale hverdag igen.

Vi er et engageret og professionelt team, der kan tage hånd om store såvel som små skader. Har du brug for hjælp i forbindelse med en forsikringsskade, vil vores uddannede montører tage godt hånd om din sag. Vi har god erfaring med branchen, og vil kunne hjælpe dig med alle former for vandskader og rørskader.

HAR DU EN AKUT OPSTÅET VANDSKADE ELLER RØRSKADE?

Har du mistanke om vandskade, eller er skaden allerede sket? Da er det vigtigt, at du får fat i dit forsikringsselskab hurtigst muligt. Dit forsikringsselskab vil bede dig om at få en VVS’er til at besigtige   skaden, og de kan være behjælpelig med at sende en VVS’er. Du har også mulighed for at vælge en selv, hvilket mange gør, da man så er sikker på at få besøg af en, man har tillid til.

Hos Smeden i Hjallese & Tarup kan vi tilbyde professionelt samarbejde som håndværkstaksator. Når vi kommer forbi, vurderer vi skadens omfang grundigt. I den forbindelse sørger vi naturligvis også for al den nødvendige rapportering og dokumentation til dit forsikringsselskab.

Til at besigtige din skade har vi det nyeste og det bedste udstyr. Vi råder blandt andet over:

  • fugtmåler
  • termografikamera
  • inspektionskamera
  • temperaturmåler
  • redskaber til trykprøvning af rørinstallationer samt vand- og varmeinstallationer.

Du vil få oplyst, om skaden er dækket af forsikringen eller ej, når vi har besigtiget opgaven. Er din skade dækket, har du mulighed for selv at vælge, hvilken VVS’er, der skal lave din skade. Her kan vi naturligvis være behjælpelig. Skulle din skade ikke blive dækket, hjælper vi naturligvis med at afslutte sagen, således du ikke skal spekulere mere over det. Bliver skaden ikke dækket, kan vi ydermere skræddersy et godt tilbud til dig, så du kan få udbedret skaden hurtigt og professionelt.

VI HJÆLPER DIG, NÅR SKADEN ER SKET

Vi kan være dit forsikringsselskabs øjne og ører på adressen, hvor skaden er sket. Dækker din forsikring skaden, sørger vi for al den nødvendige kommunikation med dit forsikringsselskab, ligesom vi kan understøtte dig i alle dele af processen.

Ud over besigtigelsen og rapporteringen udfører vi altid et solidt og professionelt stykke VVS-arbejde ved skader og efterfølgeskader. Skulle opgaven være af en sådan størrelse, at du har behov for badeværelsesvogn, køkkenvogn eller beboelsesvogn, kan vi også levere og montere disse. Alt gør vi for at give dig en god oplevelse, således at din skade ikke kommer til at gå for meget ud over din hverdag.

Når du vælger Smeden i Hjallese & Tarup til at besigtige din skade, får du én kontaktperson. I samarbejde med denne lægger du en plan for det arbejde, der skal laves. Herefter skal din kontaktperson nok sørge for den videre kontakt med dit forsikringsselskab. Som projektleder sørger han også for at koordinere al det arbejde, der skal laves i forbindelse med din skade.